HOME » WDDC » WORKSHOP

# dansWORKSHOP... dansen - groepen - uitje - linedance - newline - contra - koppeldans


Bij een Workshop wordt jou/jullie een dans geleerd van een eigen Choreografie of van andere Choreografen. Dit met als doel om samen met jou/jullie de zelfde dans te doen dansen. Een workshop(s) op locatie is ook mogelijk. Ook een dans workshop voor groepen of als personeels uitje in Spijkenisse en of op locatie het is mogelijk. Voor grote of kleine groepen. Leer dansen door een workshop te boeken. Een workshop linedance in modern of country. Een dans workshop newline . Een workshop koppeldansen. Een workshop contradansen. De dans workshop(s) zijn door heel Nederland mogelijk via StudioT2LD. Kijk ook bij prijzen wat het ongeveer zal kosten. Boek een dans workshop op jullie locatie. Boek een dans workshop bij StudioT2LD op mijn locatie. Contact mij voor prijs op maat.


Workshop van Tikkie Tikkie op het Event in Spijkenisse


Binnenkort ook een workshop van mij op een Dans-Event in Spijkenisse.

Ik ben uitgenodigd op een Line Dance Event in Spijkenisse waar ik als choreograaf een workshop linedance in newline ga geven.  Locatie: Wijkcentrum Noord, Winston Churchilllaan 227, Spijkenisse waar ik ook deze zomer thema cd avonden met workshop mag voorzien in Spijkenisse. 
Let Op!!!! Deze flyers zijn reeds afgelopen Dans-Events/Workshops waar ik(Joran van der Noll) bij mocht zijn om een eigen Choreografie uit te lessen aan de mensen..